Vol. 20 (2018)

Eventos académicos en las revistas científicas como alternativa de difusión del conocimiento

Eventos académicos en las revistas científicas como alternativa de difusión del conocimiento

Amorocho-Cruz Claudia Milena

Article Visits 119 | PDF Visits 105

DOI https://doi.org/10.25054/22161325.2540

1 |

Evaluation of the alcoholic fermentation of the grape must Isabella (Vitis labrusca)

Evaluación de la fermentación alcohólica del mosto de uva Isabella (Vitis labrusca)

Jiménez Ochoa Jessica P., Otálora Palmezano Estefanía, Amorocho-Cruz Claudia Milena

Article Visits 1364 | PDF Visits 824

DOI https://doi.org/10.25054/22161325.1911

2-8 |

Modeling of desorption isotherms and isosteric heat of sorption in wet parchment coffee beans (Coffee arabica L.)

Modelado de las isotermas de desorción y calor isosterico de sorción en granos de café pergamino húmedo (Coffee arabica L.)

Ordoñez-Silva A. M., Campos-Cerquera A., Collazos-Escobar Gentil Andrés, Gutiérrez Guzman Nelson

Article Visits 553 | PDF Visits 460

DOI https://doi.org/10.25054/22161325.1909

9-17 |

Effect of garlic extract as a cold compensator in the spread of the apple red delicious in t nuevo ideal durango, region

Efecto del extracto de ajo como compensador de frio en la brotación del manzano red delicious en la región de nuevo ideal durango México

González Treviño M., Quiñones Gutiérrez A.

Article Visits 304 | PDF Visits 258

DOI https://doi.org/10.25054/22161325.1935

19-24 |

Dosage evaluation of biofertilizer and sanialgas in the production of corn (Zea mays L.) forage in the Comarca Lagunera

Evaluación de dosis de biofertilizante y sanialgas en la producción de maíz (Zea mays L.) forrajero en la Comarca Lagunera

Renteria Soria P., Simental Renteria F., Portillo Báez A. C.

Article Visits 298 | PDF Visits 274

DOI https://doi.org/10.25054/22161325.1932

25-31 |

Initial development of cassava plants in a minimum cultivation system and conventional preparation with different masses of vegetal cover

Desenvolvimento inicial de plantas de mandioca em sistema de cultivo mínimo e preparo convencional com diferentes massas de coberturas vegetais

Benetão Junior Claudio Ribeiro, Sierakowski João Paulo, Bacon Emily Caroline, Franchini Skaraboto Felipe, Prestes Lopes Reny Adilmar, Pinheiro Neto Raimundo

Article Visits 281 | PDF Visits 239

DOI https://doi.org/10.25054/22161325.1926

32-37 |

Establishment of a hydroponic green forage bank as feed supplement for bovine cattle of Casanare in drought age

Establecimiento de banco de forraje hidropónico como suplemento alimenticio para ganado bovino del Casanare en época de sequía

Africano Guevara D., García Orozco Andrés, Velásquez Vargas W

Article Visits 767 | PDF Visits 448

DOI https://doi.org/10.25054/22161325.1936

38-45 |

Evaluation of the application of method refractive window in the dehydration of mango (Mangiera indica L.) pulp

Evaluación de la aplicación del método de ventana refractiva en la deshidratación de pulpa de mango (Mangifera indica L.)

García Ledesma Luis A.

Article Visits 1365 | PDF Visits 574

DOI https://doi.org/10.25054/22161325.1934

46-51 |

Classification of apples using artificial vision and artificial neural networks

Clasificación de manzanas utilizando visión artificial y redes neuronales artificiales

Mota-Delfin C., Juárez-González C., Olguín-Rojas J. C.

Article Visits 1425 | PDF Visits 766

DOI https://doi.org/10.25054/22161325.1917

52-57 |

Characterization of citric agro-industrial by-products: orange and passion fruit

Caracterización de subproductos agroindustriales: naranja y maracuyá

Angulo Arias Luna Valentina, de Souza Silva Viviane, Augustus de Oliveira Rafael, Matta Fakhouri Farayde

Article Visits 1852 | PDF Visits 1113

DOI https://doi.org/10.25054/22161325.1916

59-66 |

Chemical characterization of Coco Fiber (Cocus nucifera L.) from Mexico using Infrared Spectroscopy (FTIR)

Caracterización química de la Fibra de Coco (Cocus nucifera L.) de México utilizando Espectroscopía de Infrarrojo (FTIR)

Hernández Vidal N. E., López Bautista V., Morales Morales V., Méndez Ordóñez W., Calderón Osorio E. S.

Article Visits 1230 | PDF Visits 582

DOI https://doi.org/10.25054/22161325.1914

67-71 |

Evaluation of RPAs for spraying in differents cultures

Avaliação de RPAs para pulverização em diferentes culturas

Andrade J. M. de A., Pretto R. D., Carvalho E., Bolonhezi D., Scarpellini R. J., Cardoso V. B

Article Visits 1028 | PDF Visits 643

DOI https://doi.org/10.25054/22161325.1912

72-77 |

Assessment of the post-harvest quality and conservation of spring onions submitted to hydrocooling

Avaliação da qualidade pós-colheita e conservação de cebolinhas submetidas ao hidroresfriamento

Betin Pamela S., Peixoto L. S., Fredericci T., Fukasawa L. M., Fracarolli J. A.

Article Visits 340 | PDF Visits 241

DOI https://doi.org/10.25054/22161325.1908

78-86 |

Assessment of the stage of maturity and post-harvest quality of ‘Thai red’ guavas

Avaliação dos estádios de maturação e qualidade pós-colheita de Goiabas ‘Tailandesa vermelha’

S. Betin Pâmela , S. Peixoto Lucas , C. do Prado Juliana , M. Silva Gisela , A. Fracarolli Juliana

Article Visits 478 | PDF Visits 265

DOI https://doi.org/10.25054/22161325.2116

87-94 |

Space modeling comparison in the citrus culture

Comparação de modelagem espacial na cultura do citros

Silva Y. F., Fischer-Filho J. A., Coelho A. P., Barbosa A. M. S., Águas T. A., Zanini J. R., Hernandez F. B. T.

Article Visits 176 | PDF Visits 146

DOI https://doi.org/10.25054/22161325.2502

95-101 |

Land leveling: a viable option for efficient use and sustainable water management in agriculture

Nivelación de tierras: una opción viable para el uso eficiente y gestión sustentable del agua en la agricultura

Navarro-Álvaro M

Article Visits 1757 | PDF Visits 369

DOI https://doi.org/10.25054/22161325.2504

103-110 |

Estimates of failures in the stand and peanut productivity using near infrared

Uso de infravermelho próximo para estimativa das falhas no estande e produtividade do amendoim

Andrade J. M. de A, Pretto R. D, Carvalho E, Bolonhezi D, Scarpellini R. J, Cardoso V. B

Article Visits 154 | PDF Visits 128

DOI https://doi.org/10.25054/22161325.2506

111-116 |

Evaluation of an aquaponic system in the integral farm of the PEAMA Sumapaz

Evaluación de un sistema acuapónico en la granja integral del PEAMA Sumapaz

Palacios-Morales L., Paulin-Barragan, J., González-Lasso, V., Peñuela-Garzón E.

Article Visits 412 | PDF Visits 301

DOI https://doi.org/10.25054/22161325.2509

117-124 |

Normas generales para publicación de artículos

Normas generales para publicación de artículos

Amorocho-Cruz Claudia Milena

Article Visits 305 | PDF Visits 1057

OJS System - Metabiblioteca |